Ga naar hoofdinhoud

Recycling

Voor het vervoeren en opslaan van schroot en metalen gebruiken wij containers in diverse soorten en maten. De plaatsing van containers geschiedt op afspraak en in overleg binnen 24 uur. Wij leveren of wisselen containers door heel Nederland.

Ook voor containerplaatsing bij bedrijven die continu een container voor ijzer en of metalen nodig hebben zijn wij de juiste partner. Ons wagenpark is uitgevoerd met speciale voertuigen om in alle behoeften te voorzien. Ook kunnen wij verschillende containers ter plekke plaatsen om snel en correct uw te recyclen materiaal te verwerken. De vergoeding voor de diverse materialen/metalen geschiedt tegen marktconforme prijzen. Dit allemaal om uw recycling-traject zo vloeiend mogelijk te laten verlopen.

Weegbrug

U kunt bij ons terecht met kleine en grote vrachten ijzer en metalen.

Wij beschikken over een digitale weegbrug met een weegcapaciteit tot 50 ton, waarmee wij uw vracht wegen. Naast de grote weegbrug beschikken wij ook over een klein weegplateau met een weegcapaciteit tot 5 ton. Deze gebruiken wij voor het wegen van kleine(re) hoeveelheden metalen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

+31 (0)543 769028   info@murewi.nl

Wij informeren u graag over wat MUREWI Recycling voor u kan betekenen.
Ons team van enthousiaste en vakbekwame medewerkers staat u graag te woord.

Back To Top