Ga naar hoofdinhoud

Over ons

Als familiebedrijf weten wij als geen ander hoe belangrijk de toekomst is voor de volgende generatie. Met die gedachte nemen wij verantwoordelijkheid voor de toekomst door duurzame oplossingen aan onze klanten te bieden.


De oprichter Piet Mulder begon al op vroege leeftijd met het inzamelen van ijzer en metalen. Dit is door zijn zoons verder geprofessionaliseerd en uitgebouwd tot het bedrijf dat het vandaag is. Onze focus op duurzaamheid en milieubesparende oplossingen is altijd belangrijk geweest en zal in de nabije toekomst ook steeds belangrijker worden.

Lid NIWO

Wij verzorgen de afvoer van uw ijzer, metalen, hout en diverse soorten kunststoffen. Omdat wij lid zijn van de NIWO zijn wij hiertoe officieel bevoegd en gebeurt het inzamelen op een verantwoorde manier. Onze jarenlange ervaring in afvalverwerking en behandeling van bedrijfsafval stelt ons in staat om verantwoorde afvalbeheersing aan onze klanten aan te bieden.

Kies voor onze jarenlange ervaring en vertrouw op onze gecertificeerde ijzer- en metaalrecycling, houtverwerking en kunststofrecycling.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

+31 (0)543 769028   info@murewi.nl

Wij informeren u graag over wat MUREWI Recycling voor u kan betekenen.
Ons team van enthousiaste en vakbekwame medewerkers staat u graag te woord.

Back To Top